Solceller En skräddarsydd anläggning - tryggt, säkert och långsiktigt med din lokala energipartner.

Vår idé

De senaste åren har investeringar i solenergin fullkomligt exploderat världen över och även i Sverige. Med våra kompletta solcellspaket gör vi det enkelt för dig att också komma igång! Vi har handplockat leverantör och installationsföretag, för att göra det så smidigt för dig som möjligt. VB Energi blir den som håller ihop solaffären åt er och blir er enda kontakt från offert klart till drift.

Varför solceller?

Solceller är en miljövänligt och kostnadseffektiv teknik som omvandlar solenergi till el. Se solceller som en långsiktig investering med en uppskattad livslängd på 30 till 40 år. Förutom vår hemsida kan du få saklig och oberoende information om solceller via Energimyndighetens Solelsportal

Låt solen på din adress betala din elräkning

Självförsörjande och hållbar energi är något som engagerar många miljökloka människor. Men var börjar du? För dig som husägare kan det vara en bra start att satsa på solceller och producera alldeles egen, förnybar el, från din egen adress. Om du inte kan använda all el som din anläggning producerar för tillfället kan du sälja överskottet till oss. Dessutom gör du en insats för miljön!

Vilka är solchanserna på din adress?

Faktum är att vi i vårt område har fantastiska förutsättningar för att producera el med solceller, i Sverige har vi nästan lika hög instrålning som i centrala Europa.

Du kan se vilka delar av taket som passar bäst för placering av solvärme eller solelanläggning, med hänsyn till andra byggnader, byggnadsdelar, lutning på tak och husets orientering. Kolla in Solkartan!

Ludvika komun

Avsändare till denna sida är Västerbergslagens Elförsäljning AB