Spara energi – bli klimatsmart

Hur kommer temperaturen på jorden att utvecklas i framtiden? Varför blommar syrenerna redan i maj? Varför blåser det så hårt och så ofta? Vi bär alla på frågor och funderingar som handlar om hur naturen egentligen mår. Men det är lätt att tänka att det är någon annan som har ansvaret: Vad vill och vågar våra politiker göra åt klimatfrågan? Vad vill och vågar energibolagen? Vad vill och vågar VB Energi?

Vi på VB Energi vill ta vårt ansvar genom att sätta människors hälsa och säkerhet i centrum och genom att följa lagar, föreskrifter och tillstånd. Vi arbetar förebyggande och vi analyserar hur nya verksamheter kan påverka vår miljö.

Vad vill och vågar du…

Om vi alla tänker oss för, ser till att använda rätt produkter, minskar och sorterar avfallet, släcker lampor och datorer när vi går hemifrån, funderar en extra gång innan vi ger oss iväg i bilen, blir varje liten insats sammantaget ganska stor. Och hoppingivande!

Det finns också pengar att spara genom att bli klimatsmart. Våga förändra dina vardagsrutiner och håll förbrukningen nere. Låt energihushållning blir en del av din vardag!

Vill du veta mer om hur du kan spara energi? Ring vår kundservice på 0771-98 70 00 (vardagar 8-16)

fagersta smal.jpg