Få koll på värmen i ditt hus

Nu erbjuder vi vår tjänst Värmekoll med Ngenic

Vi erbjuder dig som är kund hos oss möjlighet att ha Värmekoll med den smarta termostaten från Ngenic. Med hjälp av den kan du hålla en jämn temperatur inomhus och spara energi! Termostaten känner av husets kapacitet att lagra värme, inner- och yttertemperaturen samt solinstrålningen och anpassar då regleringen efter detta. Du kan enkelt styra, planera och övervaka uppvärmningen av ditt hus med hjälp av en mobilapp. Ett krav är dock att du har Internetuppkoppling.

Vi ser termostaten som en bra komplement till er värmecentral, men det är du som kund som använder den och skall uppskatta den. Vi erbjöd några av våra villakunder med fjärrvärme möjlighet att testa Värmekollen med den smarta termostaten från Ngenic. Resultatet var mycket positivt. De flesta ansåg att Värmekollen gav jämnare inomhustemperatur, systemet var enkelt att installera och appen var tydlig och lätt att använda. Flera av kunderna uppskattade även möjligheten att planera sin värme i huset under tiden man var bortrest. 

Du kan välja om du vill teckna ett Serviceavtal där Värmekoll ingår, eller om du istället vilja köpa Ngenic termostaten, kan du göra det hos oss för 4 950 kr inkl. moms. Du får all information du behöver för att komma igång med systemet som består av en innegivare, styrdosa, gateway och en app från www.ngenic.se.   

Du kan också se vår film om Värmekoll med Ngenic, där en av våra kunder berättar hur det är att ha koll på värmen i huset med hjälp av Ngenic. Klicka på bilden nedan för att se vår film om Värmekoll.

värmekoll2.jpg

Är du intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter via e-post till Bengt Johansson. Märk mejlet med "Värmekoll med Ngenic".

Ladda ner appen

blobid0.jpgblobid1.jpg

Avsändare till denna sida är Västerbergslagens Energi AB