Kundservice Välkommen att kontakta oss!

Vår kundservice finns nära dig

Som kund hos VB Energi är du i säkra händer. Varje dag, året om. Även om du inte märker oss, eller ens tänker på oss, så finns vi här – alldeles runt hörnet. Alltid beredda att svara på dina frågor. Alltid redo att fixa det som bara måste fungera: elen och värmen. Alltid medvetna om att din tid är dyrbar och att du självklart förväntar dig enkla rutiner och smarta system. Utan krångel.

Vi som hjälper dig med alla frågor

I Fagersta är det Gudrun Håfström eller Astrid Johansson som tar emot dig eller svarar i telefonen. I Ludvika möts du av Julianna Heij-Laurentz, Sofia Alander eller Tova Fältskog. Det är också vi som svarar på dina frågor som kommer via e-post till oss. När du ringer oss på kundservice kopplas samtalet antingen till Ludvika eller Fagersta, men vi kan svara på alla frågor som berör dig och VB Energi, oavsett vilken ort du bor på.

Du är välkommen att fråga oss om allt som handlar om dina avtal, fakturor eller hur du kan spara energi. Vi hjälper dig även när du vill göra flyttanmälan eller byta elhandelsföretag. 

Telefonnummer till kundservice är 0771-98 70 00 (vardagar 8-16)