Servicekund

Vi på VB Energi erbjuder er möjlighet att bli servicekund, vilket innebär många fördelar. Att bli servicekund fjärrvärme innebär att vi utför följande:

 

Förebyggande underhåll

Vi utför funktionskontroll, täthetskontroll och energiuppföljning av fjärrvärmecentralen en gång vartannat år till en kostnad av 875 kr/år.
Efter servicebesöket får ni ett protokoll med alla kontrollpunkter, energiuppföljning och förslag på eventuella åtgärder som vi anser behöver göras.
Vårt åtagande som servicen omfattar är fastighetens fjärrvärmecentral vilket består av värmeväxlare med ingående ventiler, reglerutrustning, pumpar och övrig armatur.
Ni kommer fortfarande att vara ägare till er anläggning och bestämmer själv vilka åtgärder som ni vill att vi ska utföra åt er.
Vi ser till att nödvändiga justeringar och reparationer blir utförda efter samråd med er.
Förutom kontrollen vartannat år har ni möjlighet att kontakta oss för att få hjälp med att åtgärda fel och göra justeringar i fjärrvärmecentralen.
Då vi året runt har personal i beredskap vid våra produktionsanläggningar har ni möjlighet att nå oss dygnet runt vid akuta fel i fjärrvärmecentralen. Dock har våra produktionsanläggningar första prioritet som kan innebära att vi inte kan garantera att vi omedelbart kan vara er behjälpliga. 

Servicepriser 2018 inkl. moms

  • För funktionskontrollen vartannat år med förebyggande underhåll och möjligheten att få snabb hjälp av oss vid driftstörningar är priset 875 kr per år (fördelas på 12 månader).
  • För löpande arbeten (förutom kontrollen vartannat år), såsom felsökning och reparationer är priset 690 kr per timme under normal arbetstid vardagar mellan 07.30 -16.00. 863 kr per timme vardagar mellan 16.00–20.00 och 1035 kr per timme under övrig tid.
    För utbytesdelar och reparationsmaterial debiteras ni enligt VB Energis egenkostnad.
  • Måste annan firma anlitas för reparationer debiteras ni deras priser.

Önskar ni erhålla ytterligare information är ni välkomna att kontakta någon av oss via telefon eller e-post:

Bengt Johansson på 0240-876 22

Lars Wahlsten på 0240-876 28

Avsändare till denna sida är Fjärrvärme