Hur vill du betala?

Dina fakturor

På Mina sidor hittar du alla dina fakturor från VB Energi på ett och samma ställe – aktuella fakturor men även redan betalda fakturor.

Betalningsalternativ

Betala din faktura på det sättet som passar dig bäst. Idag erbjuder vi utöver vanlig pappersfaktura även E-faktura, Kivra och autogiro.

Klicka nedan på det alternativ som passar dig bäst!

Med e-faktura

Få fakturan direkt till din internetbank och betala enkelt med ett klick. Anmälan görs via din internetbank eller på Mina sidor. Går att kombinera med autogiro.

Med Kivra

VB Energi är anslutna till Kivra vilket betyder att du kan få våra fakturor skickade till din digitala brevlåda. Smidigt för dig och bra för miljön!

Med autogiro

Autogiro är ett enkelt sätt att betala räkningar på. Med autogiro sköter banken betalningen åt dig. Enklare kan det knappast bli. Det är fakturamottagaren som göra anmälan till autogiro. 

Försenad faktura

Om du är sen med din betalning kommer du att få en påminnelse. Hos oss finns möjlighet att söka anstånd och vid vissa fall även få en avbetalningsplan. Tveka inte att höra av dig till oss på Kundservice 0771-98 70 00 i god tid om du vet att du kommer ha svårt att betala din faktura. Är du osäker på om din faktura är betald? Logga in på Mina sidor och se din betalstatus på fakturan.