Få den nya ”solcellsroten” redan nu!*

Hos oss kan du som villaägare redan nu få rabatt motsvarande det kommande rotavdraget på din solcellsinvestering.

Vill du veta mer om våra nyckelfärdiga solceller, kontakta Patricia 0240-876 51.

Pssst, vi har även elbilsladdare och batterilager!

* Förutsatt att du inte redan utnyttjat det befintliga rotavdraget på 9%, lägger vi till ytterligare 6%, totalt 15% i rabatt! Kampanjen gäller privatpersoner fr o m 4/10 och installation fram till årsskiftet.

Du kan läsa mer om våra nyckelfärdiga solceller här.

solceller 1.png

Avsändare till denna sida är VB Elförsäljning