Nya Prisvillkor 2022

Prisändring för privata Fjärrvärmekunder (villor) från och med 1 januari 2022

Från och med den 1 januari 2022 så kommer vi att höja våra fjärrvärmepriser till privatkunder med 1,5 procent. De nya prisvillkoren har presenterats på våra samrådsmöten för Prisdialogen där kundrepresentanterna har fått komma med synpunkter.

De nya priserna blir följande inklusive moms:

Fast årlig avgift 5 867 kr
Energiavgift 703 kr/MWh

 

Kostnadsjämförelse med ”Fjärrkontrollen”

För att du som kund ska kunna göra en kostnadsjämförelse med andra uppvärmningsalternativ som bergvärmpump, luft-vattenvärmepump och pellets så har ”Profu” som är ett opartiskt energiberäkningsföretag tagit fram ett beräkningsprogram Fjärrkontrollen och där du som kund kan göra prisjämförelser utifrån olika parametrar. Resultaten visas i ett överskådligt stapeldiagram. Öppna Fjärrkontrollen här.

Prisdialogen

Vi är sedan 2019 medlem i ”Prisdialogen” där vi varje år har samrådsmöten med våra fjärrvärmekunder för att samråda om kommande priser, produktion och miljöfrågor. Vi ser gärna att fler kunder vill vara med på dessa möten och vi kommer till våren att bjuda in alla våra fjärrvärmekunder att vara med. Läs gärna mer om Prisdialogen här på vår hemsida eller på prisdialogen.se.

Har du frågor om våra nya prisvillkor kan du kontakta Lars Wahlsten på 0240-876 28 eller vår Kundservice på 0771-98 70 00.

Kontaktuppgifter

Vi uppmanar er att uppdatera era kontaktuppgifter på Mina sidor så att vi kan nå dig med information.

Avsändare till denna sida är Västerbergslagens Energi AB