Malin Wallenberg slutar som vd för Västerbergslagens Energi AB

2023-04-28 article_img

Malin Wallenberg slutar som vd för Västerbergslagens Energi AB.

Efter drygt 5 år som vd vid Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) har Malin Wallenberg informerat styrelsen att hon önskar lämna sitt uppdrag under 2023.

Processen med att rekrytera en ny vd inleds omedelbart och Malin Wallenberg kommer att kvarstå som vd tills en ny vd för VB Energi är på plats, dock senast den 17 oktober 2023.

”  Jag vill tacka Malin för hennes utmärkta arbete och önskar henne lycka till när det är dags. Tills hon börjar i sitt nya uppdrag är jag övertygad om att Malin kommer att fortsätta göra ett bra jobb och säkerställa en bra övergång till sin efterträdare, säger Lovisa Fricot Norén, styrelseordförande för VB Energi.

”  Jag är tacksam över åren tillsammans med det fantastiska teamet på VB Energi men ser nu fram emot en ny utmaning, säger Malin Wallenberg och tillägger,

”  Jag är väldigt stolt över vad vi som bolag tillsammans åstadkommit de senaste åren. Med goda finansiella resultat, nöjda kunder, långsiktiga energisamarbeten i nära samverkan med lokala aktörer och kompetenta medarbetare står vi väl rustade för framtiden.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lovisa Fricot Norén, Vice President Business Unit Heat Sweden, Styrelseordförande för VB Energi. T +46 8 739 50 00