Nyckelfärdiga solceller med VB Elförsäljning Det ska vara lätt att leva hållbart!

Vår idé                

De senaste åren har investeringar i solenergin fullkomligt exploderat världen över och även i Sverige. Med våra kompletta solcellspaket gör vi det enkelt för er att också komma igång! Vi har handplockat leverantör och installationsföretag, för att göra det så smidigt för dig som möjligt. VB Elförsäljning blir den som håller ihop solaffären åt er och blir er enda kontakt från offert klart till drift.

Varför solceller?

Solceller är en miljövänligt och kostnadseffektiv teknik som omvandlar solenergi till el. Se solceller som en långsiktig investering med en uppskattad livslängd på 30 till 40 år. Förutom vår hemsida kan ni få saklig och oberoende information om solceller via Solelportalen.

Låt solen på din adress betala er elräkning

Självförsörjande och hållbar energi är något som engagerar många miljökloka människor. Men var börjar ni? Det kan vara en bra start att satsa på solceller och producera alldeles egen, förnybar el, från din egen fastighet. Om ni inte kan använda all el som er anläggning producerar för tillfället kan ni sälja överskottet till oss. Dessutom gör ni en insats för miljön!

Vilka är solchanserna på er adress?

Faktum är att vi i vårt område har fantastiska förutsättningar för att producera el med solceller, i Sverige har vi nästan lika hög instrålning som i centrala Europa.

Avsändare till denna sida är Västerbergslagens Elförsäljning AB