Tillfällig anslutning

Vi kan hjälpa ditt företag med en tillfällig elanslutning exempelvis under byggtiden då ni bygger nya lokaler eller vid festivaler och andra arrangemang. Vi hyr ut så kallade byggskåp i storlekarna 25 A, 63 A och 250 A. Det går också bra att använda ett eget byggskåp under förutsättning att en elinstallatör anlitas för samordning med oss.

Inkoppling av tillfällig anslutning sker i direkt anslutning till befintlig transformatorstation, kabelskåp eller ledningsstolpe. Handläggningstiden är ca fem arbetsdagar.

Priser och villkor för tillfällig elanslutning.

Beställning

Beställning av tillfällig elanslutning gör du enklast genom att fylla i våra beställningsformulär om du vill hyra ett byggskåp av oss. Detta gäller skåp till och med 63 A.

Önskar du hyra ett större byggskåp eller vill använda ett eget skåp anlitar du ett elinstallatörsföretag som lämnar för- och färdiganmälan via vår digitala tjänst Installatörsportalen.

Vid akut tillkoppling samma dag kontaktar du vår driftcentral på telefon 020-98 70 00. Observera att det då tillkommer en extra avgift.

 

Avsändare till denna sida är Västerbergslagens Elnät AB