Mina sidor

Efter att vi har bytt ut våra elmätare hos samtliga av våra kunder mot de nya intelligenta elmätare, har vi nu också uppdaterat våra Mina sidor. Som kund hos oss har du automatiskt tillgång till Mina sidor. Se vår film om Mina sidor, klicka på bilden nedan.

På Mina sidor finns allt som rör din eller ditt företags energianvändning. Vi har helt enkelt sorterat ut den information som bara gäller just dig. Det gör att du får bra koll på hur det ser ut idag och ett bra underlag för att planera framåt. Har du fler än en anläggning tänk på att informationen som presenteras gäller för den anläggning du har valt att visa. 

Saknar du information under rubriken "Mitt elavtal" så beror det på att du köper din el från någon annan elhandlare än VB Energi.

Koll med Mina sidor

Med nya Mina sidor kan du enkelt sköta dina energiärenden hos oss, dygnet runt, året om. Du kan  följa din förbrukning, se dina fakturor, göra flyttanmälan och teckna om ditt elavtal. Du kan även anmäla dig till vår avbrottsinformation  om planerade och oplanerade elavbrott i ditt område.

Mina fakturor 

Se alla fakturor från oss upp till 16 månader tillbaka. Du kan även se vilka fakturor är betalda och obetalda.  

Min förbrukning

Följ och jämför din förbrukning över tid för el och fjärrvärme.  Är du elproducent kan du även följa din elproduktion.

Temperaturdata

I förbrukningsgraferna har du möjlighet att välja att se även temperaturdata från SMHI som hjälper att förstå hur din förbrukning påverkas av vädret.

Mina avtal

Se vilket avtal du har, till vilket pris och hur länge det gäller. Du kan se detaljerad prisinformation.  Du som har rörligt avtal kan byta till ett avtal med fast pris när som helst. När det är dags att förnya ditt elavtal kan du också göra det på Mina sidor.

Mina inställningar

Här hittar du dina kunduppgifter och du kan själv välja hur du vill bli kontaktad av oss.

Erbjudanden

Här får du även meddelanden om de aktuella avtalserbjudanden.

Avbrottsprenumeration

Här kan du registrera dig till prenumeration av avbrottsinformation. 

Hur loggar jag in?

Privatpersoner loggar in med BankID/Mobilt BankID eller med sina Fakturauppgifter. Hur du fyller i kundnummer och anläggningsID kan du se i info rutan under Fakturauppgifter. Väljer du att logga in med BankID/Mobilt BankID är det viktigt att det är du som står på avtalet som loggar in med BankID.
Företag loggar in enbart med fakturauppgifter.