VBEnergi
Tipsa

Vi söker en Drifttekniker/driftmaskinist

VB Energi är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda omfattar elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida www.vbenergi.se för ytterligare information.

VB Energi söker en Drifttekniker/driftmaskinist

Vi erbjuder dig en roll som Drifttekniker/driftmaskinist vid ett av våra värmeverk där du bidrar till en fossilfri framtid. Du ingår i produktionsavdelningen som producerar fjärrvärme i nära samverkan med lokala industrier där vi återvinner restprodukter och spillvärme. På ett tryggt och säkert sätt ser vi till att våra kunder har ett behagligt inomhusklimat året om. 

Dina arbetsuppgifter
Du deltar i drift och underhåll på våra produktions- och distributionsanläggningar i Ludvika, Grängesberg, Fagersta och Norberg
Skiftgång förekommer i olika former beroende på säsong
I tjänsten ingår ensamarbete och beredskap
Även lastmaskinskörning ingår i tjänsten
Du bidrar aktivt till utveckling och förbättring av arbetsrutiner och processer
Du får kontinuerlig kompetensutveckling och kan komma att få särskilda ansvarsområden inom produktionsavdelningen

Utbildning och erfarenhet
Utbildning som drifttekniker är meriterande
Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, helst från drift- och underhåll av värmeproduktion
Det är meriterande med kunskap inom el, styr- och reglerteknik samt mek- och svetskunnighet
Du är positiv, aktiv, öppen och sätter alltid säkerheten främst 
Du har lätt för att samarbeta och har en god datorvana
Du talar och skriver flytande både på svenska och engelska
Körkort B fordras

Placeringsort: Ludvika i Dalarnas län, Sverige.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2018.  Skicka din ansökan till jobb@vbenergi.se

Har du frågor kring tjänsten kontakta Produktionschef Christer Johansson 0240-876 27 christer-(d_)-_johansson-(_sm3Remove)-_-(_a)-_vbenergi-(d_)-_se

Fackliga representanter är Pertti Palonto SEKO, Arne Löv Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström SI. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.

Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Tipsa en vän