VBEnergi
Tipsa

Om VB Energi – ditt elbolag i Västerbergslagen

Ditt energibolag i Västerbergslagen - VB Energi

Västerbergslagens Energi AB ( VB Energi ) är ett energibolag som bildades 1983 genom en sammanslagning. Sammanslagningen skedde mellan kommunägda Ludvika Elverk AB och Gränges kraft (dotterbolag till Vattenfall). Fram till den 30 juni 1999 ägdes vi av Vattenfall AB och Ludvika kommun. Sedan den 1 juli 1999 ingår även före detta Fagersta Energi i VB Energi. VB Energi ägs av Vattenfall, Ludvika kommun och Fagersta kommun. 

Våra kunder finns främst i Ludvika-, Smedjebackens- och Fagersta kommun, men vi bedriver även viss försäljning utanför denna region. Hos VB Energi arbetar totalt 65 personer.

 VB Energis kärnvärden kan sammanfattas i dessa tre:
Ansvar = Engagemang = Trygghet.

Ett energibolag i harmoni med miljön

VB Energi som energibolag har ett uttalat ansvar för människor, djur och den miljö. Vi ansvarar för allt som på olika sätt kommer i kontakt med vår verksamhet. Vårt engagemang handlar om att vi är lyhörda och ärliga så att du som kund alltid får rätt produkt. Vi ser också till att vi är nytänkande och kreativa när vi ställs inför problem och utmaningar. Vi erbjuder trygghet genom att vara lätta att få tag på och genom att ha lokal närvaro och kännedom. Det ska också vara tryggt och säkert att arbeta för och vara kund hos oss. Dessutom ska det vara enkelt och smidigt.

Om du vill hälsa på oss så finns våra lokalkontor på Svetsarevägen 4 på Östansbo industriområde i Ludvika Och i Fagersta hittar du oss på Västmannavägen 5.

Hitta till Ludvika (karta)

Hitta till Fagersta (karta)

Koordinater för att hitta till oss:
Ludvika N: 60° 7' 9,421 E:15° 10' 57,775
Fagersta N: 60° 0' 15,733 E: 15° 47' 33,417

 

Tipsa en vän