VBEnergi
Tipsa
  • familj.png

    familj.png

  • front_husbrygga.jpg

    front_husbrygga.jpg

Varning för oseriösa försäljare!

Säljare från ett annat elhandels-företag går runt i Ludvika och utger sig för att komma från VB Energi. Vi vill uppmärksamma dig på att vi INTE är ute och knackar dörr och säljer elavtal. Om du tecknat ett avtal på distans, har du ångerrätt i 14 dagar enligt distansavtalslagen. Kontakta gärna oss om du har några frågor! Vi hjälper dig! 

Kundservice: 0771-98 70 00

Vi söker ny medarbetare               
Chef Produktionsteam Kraft

 

Vill du jobba hos oss? Vi söker chef för vårt Produktionsteam Kraft. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en trygg, säker och engagerande arbetsmiljö. Rollen är övergripande och strategisk där du deltar i planering och uppföljning av budget i tätt samarbete med vår övriga verksamhet. Du kommer att ha personalansvar.
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering.

Läs mer om tjänsten här

Energiskatteflytten - från elhandel till elnät

Riksdagen har beslutat att från 1 januari 2018 fakturerar ditt elnätsföretag dig för energiskatten på el. Tidigare har denna skatt fakturerats av ditt elhandelsföretag. Det innebär inga ökade kostnader för dig – bara en förflyttning! 

​Läs mer om energiskatten här

Fjärrvärmearbeten vid Öraberget i Grängesberg

För närvarande så pågår det arbeten för fjärrvärmeanslutning till Örabergsvägen 25. Det kan innebära vissa olägenheter för de som bor i närheten av kulvert-sträckningen under tiden som arbetena pågår. Vi har anlitat AEB anläggningsentreprenader för markarbetena, så har ni några frågor eller synpunkter kring arbetena ber vi er att i första hand kontakta AEB, Tel. 0240-183 00


För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde


Mer information för elinstallatör

Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervaknings-plan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan 2016

 

Tipsa en vän