VBEnergi
Tipsa

Kom och träffa oss på Öppet hus med temat Solel på Fredsgatan 27 Ludvika!

Den 9 maj kl. 15-17 håller High Voltage Valley/Samarknad2015 på Fredsgatan 27 Ludvika, Öppet hus med temat Solel! Kom och träffa oss på plats och ställ frågor om solel.

Mer information om Öppet hus - Solel​

Få koll på värmen i ditt hus - vill du bli en av våra testpiloter?

Vi erbjuder dig som är villakund och har fjärrvärme möjlighet att testa Smart termostat från Ngenic med uppgift att hålla en jämn temperatur inomhus och spara energi! De 10 första inkomna intressenterna kan blir våra testpiloter. Och självklart hjälper vi till med installationen.

Här kan du läsa mer om Smart termostat och om vårt erbjudande


Nu byter vi till smarta elmätare

Under maj påbörjas mätarbyten i Ludvika tätort. Inför mätarbytet får du ett aviseringsbrev med information om när bytet kommer att ske hos dig samt kontaktuppgifter till montören.

Teckna nytt elavtal under hela sista avtalsåret

Tycker du att elpriserna känns bra och är låga nu, och ditt elavtal går ut inom 12 månader? Då kan du redan nu teckna ett nytt elavtal som startar när ditt nuvarande löper ut. Du tecknar enkelt genom att gå in på Mina sidor.

Mina sidor

Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervakningsplan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan 2016

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer information för elinstallatör

Tipsa en vän