VBEnergi
Tipsa
  • jordgubbar.jpg

    jordgubbar.jpg

  • nyckelpiga.jpg

    nyckelpiga.jpg

  • vi_tanker_pa_framtiden.jpg

    vi_tanker_pa_framtiden.jpg

Vi söker Redovisningsekonom

Vi söker en kvalificerad Redovisningsekonom som tillsammans med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen arbetar med löpande redovisning, bokslut och koncernrapportering för våra fyra bolag. 

Läs mer här

Ny energiskatt från 1 juli 2017

Den 1 juli höjs energiskatten på el till 32,5 öre/kWh exkl. moms (40,63 öre/kWh inkl. moms). Det är en höjning med 3 öre/kWh exkl. moms (3,75 öre/kWh inkl. moms). Varför en höjning genomförs samt hur det kommer att se ut framöver och hur mycket påverkar höjningen dig som kund kan du läsa mer om via länken här nedan i FAQ Energiskattehöjning 1 juli 2017. 

​FAQ Energiskattehöjning


Producera din egen solel 

Funderar du att producera din egen el med solceller men vet inte var och hur du ska börja. I vår broschyr Fånga solens strålar får du handfasta tips.

Läs Fånga solens strålar! 
​Producera din egen el

Vi köper din överskottsel

Har du satt upp solceller på taket till din bostad och inte kan använda all el som din solcellsanläggning producerar för tillfället kan du sälja överskottet till oss!

Läs mer här


Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervakningsplan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan 2016

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer imation för elinstallatör

Tipsa en vän