VBEnergi
Tipsa
  • annons_tillsammans_host2016_2.jpg

    annons_tillsammans_host2016_2.jpg

  • front_husbrygga.jpg

    front_husbrygga.jpg

  • front_lonneberga.jpg

    front_lonneberga.jpg

Vi stödjer Barndiabetesfonden -
teckna elavtal så är även du med och bidrar till forskningen!

Normala barn men ett onormalt liv - varje dag insjuknar 2 barn i Sverige i typ 1 diabetes. Inget vet varför barn och ungdomar insjuknar i den farliga livslånga sjukdomen, det går inte förebygga eller bota sjukdomen.  Trots detta är typ 1 diabetes nästan okänt och stödet till forskning är lågt.
För varje fastpris elavtal som tecknas  hos oss under oktober månad skänker vi 10 kr till Barndiabetsfonden. 

Mer om Barndiabetesfonden
Här kan du teckna avtal

 

 

Nu finns vi på Facebook!

 

Vill du på ett enkelt sätt hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss på VB Energi? Nu finns det möjlighet att följa oss på Facebook. Här kommer vi att berätta vad vi gör och vilka vi är men också har du möjlighet att berätta vad du tycker, dela informationen vidare och ”gilla” det du gillar! 

​Gilla oss på Facebook!

Störningar i elnätet

Svenska Kraftnät som äger och förvaltar de största ledningarna i Sverige håller på med ombyggnationer för att förstärka stamnätet för att kunna möjliggöra mottagandet av ökad produktion.  Detta innebär att elnätet inom vårt område kommer att vara känsligare för flimmer vilket kan visa sig som blinkningar i lampor. Arbetet beräknas vara klart inom oktober månad. 

Vi köper din överskottsel

Har du satt upp solceller på taket till din bostad och inte kan använda all el som din solcellsanläggning producerar för tillfället kan du sälja överskottet till oss!

Läs mer här


Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervakningsplan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan 2016

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer imation för elinstallatör

Tipsa en vän