VBEnergi
Tipsa

VB Energi upplyser sina kunder

Våra elhandelskunder boende i områden med flerbostadshus får besök av säljare från energibolag som säger sig samarbeta med oss – vilket inte stämmer!

​Läs hela pressmeddelandet om vår upplysning här

VB Säsongsmix

Fast pris på vintern, rörligt pris på sommaren! Låter det som ett avtal som passar dig?

Se priserna och teckna avtal här

Nya kunder som valt fjärrvärme

Fjärrvärme är ett smart val för att värma bostad eller arbetsplats. Väljer du fjärrvärme får du en enkel och resurseffektiv värmekälla som nästan helt sköter sig själv, det är bekvämt och tryggt. Vi har fått flera nya kunder som uppskattar just dessa fördelar. DollarStore Ludvika, Opus Bilprovning Ludvika är några av dessa. Vi ansluter löpande villa-kunder såväl i Ludvika och i Fagersta. Under våren 2017 kom- mer även den nya Marnäs Skolan att anslutas till vårt fjärrvärmenät, likaså skall nya Storköket på Fårbo-området i Fagersta anslutas när det står färdigt under 2017.Energismart vintermys

Vintermörker och lite ruggigt, men samtidigt kanske årets bästa tid att mysa. Passa på att göra några energismarta åtgärder innan du slår dig ned i soffan med en temugg och myspläden.
  • Använd lågenergilampor med varmt ljus och dimmer, eller komplettera med LED-lampor som ger helt andra möjligheter till stämningsljus

VB Elnät byter hushållskundernas elmätare

Vi kommer inom en treårsperiod att byta ut 26 000 elmätare. Under sommaren har vi tecknat ett kontrakt med Kamstrup AB som är en dansk mätartillverkare, för att byta ut de   26 000 elmätare till våra kunder. Utbytet sker som ett led i att uppfylla framtidens krav på nya elmätare. 

​Läs hela pressmeddelandet här

 

Helt fossilfri el!

Den elen vi köpte in och sålde till våra kunder 2015 var helt fossilfri.
67,9% av elen kom från förnybara källor och 32,1% från kärnkraft.

Läs mer om fossilfri elPågående projekt VB Elnät

Här kan du läsa mer om våra pågående projekt.

Mer information om VB Elnäts projekt

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer information för elinstallatörTipsa en vän