VBEnergi
Tipsa

Årets NKI-undersökning genomförd

Det är för femte året i rad vi genomfört vår årliga Nöjd Kund Index-undersökning. Tack till er alla som har deltagit i undersökningen. Vi uppskattar att Ni har tagit er tid att besvara frågorna. Resultatet på undersökningen visar ännu en gång att vårt arbete med ert behov i fokus har givit resultat! NKI är ett verktyg för oss som hjälper att sätta betyg på vårt arbete, engagemang och verksamhet.
Återigen TACK!

VB Elnät lovar lite mer

Från och med 1 november har VB Elnät infört kundlöften till sina samtliga elnätskunder.

Se hela pressmeddelanden här
 

VB Säsongsmix

Nu kan du teckna VB Säsongsmix. Fast elpris under vinterhalvåret, rörligt elpris under sommar-
halvåret.

Läs mer här

Nytt avtal med Mälarenergi Vattenkraft

Västerbergslagens Energi AB har förnyat drift-och underhållsavtaletet med Mälarenergi Vattenkraft AB.
Västerbergslagens Energi AB har samarbetat om drift och underhåll med Mälarenergi Vattenkraft ABs 10 vattenkraftstationer under flera år men har nu omformat avtalet.
Se hela pressmeddelandet här

Avbrottsinformation via SMS

Du vet väl att du kan få avbrottsinformation via sms. Enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om något händer i ditt område. Du kan även se driftstörningar och planerade avbrott i en detaljerad kartbild. Tjänsten är kostnadsfri!

Anmäl dig här på Mina Sidor

VB Energi i mobilen

Nu kan du ladda ner vår app till din smartphone. I appen kan du se din elanvändning, avtal, fakturor och aktuella priser. Självklart finns här även driftinformation. Du har dessutom en unik möjlighet att via appen ta del av information om aktuella vattennivåer i våra sjöar och dammar!

Läs mer här

VB Elnät i samarbete för att skapa en nationell testbädd

Syftet är att skapa en testbädd, där företag och universitet/högskolor kan testa olika metoder och verktyg för att se hur behovet av energi kan minimeras och därmed ytterst minska behovet av utbyggnad av elinfrastruktur inom gruvnäring.

Läs mer här

Energibutik i samarbete med Vattenfall

VB Energi samarbetar med Vattenfall om energismarta produkter för energibesparing. Du som kund hos oss handla via Vattenfalls hemsidan på samma villkor som Vattenfalls kunder. De rabatter som Vattenfalls elhandelskunder får ta del av får även du som är elhendelskuns hos Västerbergslagens Elförsäljning.

 

Energismarta produkter
Vattenfalls Energibutik

Tipsa en vän