VBEnergi
Tipsa

Öppet Hus 24 september

Det är nu 1 år sedan vi flyttade in i våra nya lokaler på Västmanna-vägen 5 i Fagersta. Det vill vi fira med Öppet hus onsdagen den 24 september mellan kl 13.00-18.00.
Har du frågor om energianvändning, nyanslutningar eller hur säker är din el i din bostad? Eller undrar du över elpriset? Det finns folk på plats som kan svara på dina frågor. Har du inga frågor är du välkommen in i alla fall och ta en fika med oss och se hur vi har det.
Välkommen in och fira med oss!

Radioreklam

Nu under hösten kan kan du höra vår radioreklam på Mix Megapol, Rock-klassiker och Vinyl 107.

Lyssna här!
 

Vi vill veta vad du tycker

Just nu genomför vi på VB Energi en kundundersökning. Under september-oktober kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående VB Energi. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för undersökningen är Supportföretaget TMJ Group AB.

VB Säsongsmix

Nu kan du teckna VB Säsongsmix. Fast elpris under vinterhalvåret, rörligt elpris under sommar-
halvåret.

Läs mer här

Avbrottsinformation via SMS

Du vet väl att du kan få avbrottsinformation via sms. Enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om något händer i ditt område. Du kan även se driftstörningar och planerade avbrott i en detaljerad kartbild. Tjänsten är kostnadsfri!

Anmäl dig här på Mina Sidor

VB Elnät i samarbete för att skapa en nationell testbädd

Syftet är att skapa en testbädd, där företag och universitet/högskolor kan testa olika metoder och verktyg för att se hur behovet av energi kan minimeras och därmed ytterst minska behovet av utbyggnad av elinfrastruktur inom gruvnäring.

Läs mer här

Energismarta produkter

VB Energi samarbetar med Vattenfall om energismarta produkter för energibesparing. Du som kund hos oss handla via Vattenfalls hemsida på samma villkor som Vattenfalls kunder. De rabatter som Vattenfalls elhandelskunder får ta del av får även du som är elhandelskund hos Västerbergslagens Elfförsäljing!

Energismarta produkter
Vattenfalls Energibutik

VB Energi i mobilen

Nu kan du ladda ner vår app till din smartphone. I appen kan du se din elanvändning, avtal, fakturor och aktuella priser. Självklart finns här även driftinformation. Du har dessutom en unik möjlighet att via appen ta del av information om aktuella vattennivåer i våra sjöar och dammar!

Läs mer här

Tipsa en vän