VBEnergi
Tipsa

Vi köper din överskottsel

Har du satt upp solceller på taket till din bostad och inte kan använda all el som din solcellsanläggning producerar för tillfället kan du sälja överskottet till oss!

Läs mer här

Skid-VM i Falun 2015

Vi stöttar Skid-VM i Falun genom att vi är supporter till Beyond Skiing 2015 Foundation. Med Beyond Skiing skapas det en grund för utveckling. Uppdraget är att skapa, fördela och öka ekonomiska möjligheter i syfte att genomföra attraktiva evenemang inom sport, musik, konst och miljö till gagn för besökare, näringsliv och boende i Dalarna.
beyondskiing2015.com
 

Leverans till tre dalakommuner

Västerbergslagens Elförsäljning AB är väldigt glada över att kunna meddela att de har vunnit upphandling av leverans av el till Ludvika-, Säter- och Gagnefs kommun.

Pressmeddelande

Vänföretag till Barncancerfonden

Efterom vi gärna vill hjälpa till att skapa bättre behandlingsformer och inte minst ge de drabbade barnen och deras familjer en bättre livskvalitet., väljer vi att även i år vara Vänföretag till Barncancerfonden.

VB Energi i mobilen

Ladda ner vår app till din smartphone. I appen kan du se din elanvändning, avtal, fakturor och aktuella priser. Självklart finns här även driftinformation. Du har dessutom en unik möjlighet att via appen ta del av information om aktuella vattennivåer i våra sjöar och dammar!

Läs mer här 

Avbrottsinformation via SMS

Du vet väl att du kan få avbrottsinformation via sms. Enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om något händer i ditt område. Du kan även se driftstörningar och planerade avbrott i en detaljerad kartbild. Tjänsten är kostnadsfri!

Anmäl dig här på Mina Sidor

VB Elnät lovar lite mer

VB Elnät har infört kundlöften till sina samtliga elnätskunder.

Här kan du läsa om våra kundlöften

Tipsa en vän