VBEnergi
Tipsa

Producera din egen solel 

Funderar du att producera din egen el med solceller men vet inte var och hur du ska börja. I vår broschyr Fånga solens strålar får du handfasta tips om hur du ska gå tillväga för att komma igång med egenproducerad solel.

Läs mer Fånga solens strålar! Producera egen el med solceller

Vi har vinnare!

I helgen firade vi Våryran i Fagersta med att bjuda in till öppet hus på vårt kontor. På plats hade vi spännande tävlingar för stora och små. Vinnare i vuxentävlingen ”Gissa hur många ampere är det i burken” blev Timo Rahkonen, Fagersta, gissade på 1080 A och det var 1082 A i burken! Barntävlingen vanns av Alexandra, Fagersta. Hon gissade på 29 godisbitar i burken och det var 29 godisbitar! GRATTIS!Nu byter vi till smarta elmätare

Under maj påbörjas mätarbyten i Ludvika tätort. Inför mätarbytet får du ett aviseringsbrev med information om när bytet kommer att ske hos dig samt kontaktuppgifter till montören.

Vi köper din överskottsel

Har du satt upp solceller på taket till din bostad och inte kan använda all el som din solcellsanläggning producerar för tillfället kan du sälja överskottet till oss!

Läs mer här


Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervakningsplan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan 2016

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer information för elinstallatör

Tipsa en vän