VBEnergi
Tipsa

God Jul och Gott Nytt År

Vill vi önska alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Tisdagen den 23 december är kontoret stängt.

Vänföretag till Barncancerfonden

I stället för att skicka julkort väljer vi i år att stödja Barncancerfondens kampanj Vi kämpar för livet!
 

Årets julklapp!

I julgåva i år till våra anställda donerade VB Energi 100 kr/anställd till GIVEWATTS som distribuerar förnybar energilösningar i områden som idag saknar tillgång till elektricitet. Denna gåva gör det möjligt att nå ut till fler skolbarn och deras familjer med ljus och el från solenergilampor. Totalt inom Vattenfallkoncernen bidrog vi med denna gåva till att solenergilampor kan installeras och sprida ljus till ca 1500 personer.

Läs mer här om Givewatts

Skid-VM i Falun 2015

Vi stöttar Skid-VM i Falun genom att vi är supporter till Beyond Skiing 2015 Foundation. Med Beyond Skiing skapas det en grund för utveckling. Uppdraget är att skapa, fördela och öka ekonomiska möjligheter i syfte att genomföra attraktiva evenemang inom sport, musik, konst och miljö till gagn för besökare, näringsliv och boende i Dalarna.
beyondskiing2015.com

Ny energiskatt

Från och med 1 januari 2015 är energiskatten 29,4 öre/kWh exkl moms (36,7 öre/kWh inkl moms).

Energiskatt

VB Elnät lovar lite mer

Från och med 1 november har VB Elnät infört kundlöften till sina samtliga elnätskunder.

Här kan du läsa om våra kundlöften

Avbrottsinformation via SMS

Du vet väl att du kan få avbrottsinformation via sms. Enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om något händer i ditt område. Du kan även se driftstörningar och planerade avbrott i en detaljerad kartbild. Tjänsten är kostnadsfri!

Anmäl dig här på Mina Sidor

VB Energi i mobilen

Nu kan du ladda ner vår app till din smartphone. I appen kan du se din elanvändning, avtal, fakturor och aktuella priser. Självklart finns här även driftinformation. Du har dessutom en unik möjlighet att via appen ta del av information om aktuella vattennivåer i våra sjöar och dammar!

Läs mer här

Tipsa en vän