VBEnergi
Tipsa

VB Energi i mobilen

Nu kan du ladda ner vår app till din smartphone. I appen kan du se din elanvändning, avtal, fakturor och aktuella priser. Självklart finns här även driftinformation. Du har dessutom en unik möjlighet att via appen ta del av information om aktuella vattennivåer i våra sjöar och dammar!

Läs mer här

 Avbrottsinformation via SMS

Du vet väl att du kan få avbrottsinformation via sms. Enkelt sätt att hålla dig uppdaterad om något händer i ditt område. Du kan även se driftstörningar och planerade avbrott i en detaljerad kartbild. Tjänsten är kostnadsfri!

Anmäl dig här på Mina Sidor
 

Vi värmer varandra med fjärrvärme

Världens äldsta fjärrvärmesystem finns i franska Chaudes-Aigues. Redan på 1300-talet värmde byborna sina hus med hjälp av de varma källorna på orten. Här kan du läsa mer och se en film om hur fjärrvärme fungerar i Sverige idag.

Vi värmer varandra med fjärrvärme
Hur fungerar fjärrvärme?
 Värmekartan

Energismarta produkter

VB Energi samarbetar med Vattenfall om energismarta produkter för energibesparing. Nu kan även du som kund hos oss handla via Vattenfalls hemsida på samma villkor som Vattenfalls kunder. De rabatter som Vattenfalls elhandelskunder får ta del av får även du som är elhandelskund hos Västerbergslagens Elfförsäljing!

Energismarta produkter
Vattenfalls Energibutik

Vänföretag till Barncancerfonden

Idag överlever tre av fyra barn som har cancer. Vi vill gärna hjälpa till att skapa bättre behandlingsformer och inte minst ge drabbade barn och deras familjer en bättre livskvalitet.
Därför har vi valt att bli ett av Barncancerfondens Vänföretag 2014!

Ny samarbetspartner

VB Energi har blivit samarbetspartner med Tillväxtgruppen i Norra Västmanland. Tillväxtgruppen jobbar med nyföretagande, etablering samt utveckling av företag i Fagersta och Norberg. Genom företagsfrukostarna som anordnas 1 gång/månad kan företagare från regionen träffas, skapa kontakter och affärsmöjligheter mellan varandra.

Tillväxtgruppen

Tipsa en vän