VBEnergi
Tipsa
 • familj.png

  familj.png

 • front_fors2.jpg

  front_fors2.jpg

 • gula_blommor.jpg

  gula_blommor.jpg

 • jordgubbar.jpg

  jordgubbar.jpg

 • midsommarblomster.jpg

  midsommarblomster.jpg

 • nyckelpiga.jpg

  nyckelpiga.jpg

 • vi_tanker_pa_framtiden.jpg

  vi_tanker_pa_framtiden.jpg

 • laddskylt.jpg

  laddskylt.jpg

Vill du jobba hos oss -
vi söker en HR Business Partner

Vi erbjuder dig en roll som HR Business Partner där du driver och bidrar till att våra medarbetare och ledare har det som krävs för att möta omvärldsförändringar och kundernas behov.

Läs mer om HRBP tjänsten här

Våra sommaröppettider

Våra öppettider sommartid är:

Måndag - torsdag 8:00-16:00
Fredagar 8:00-15:30.
Vi önskar er en Glad Sommar!

Bokslutskommuniké 2017

VB Energikoncernen omsatte förra året 506,7 miljoner kronor jämfört med 493,4 miljoner kronor året innan. Förklaringen till ökningen i omsättningen är främst högre transiterad volym el samt ökning av försåld volym fjärrvärme.

Läs här hela bokslutskommunikén 2017

Angående brandsituationen som råder i Sverige

Det är för närvarande inga bränder inom VB Energis verksamhetsområde. Avstånd till närmaste stora brand som inte är under kontroll är i Älvdalen, ca 15 mil. Lukt från brandrök förekommer och bedöms komma från Ljusdal. Det är fortfarande mycket torrt i markerna och  ca 30 grader under den nästkommande 10 dygnsperioden. Endast tillfälliga åskskurar kan förekomma. Brandrisken är därför fortsatt extremt hög. Kommunerna som vår verksamhet bedrivs inom (i huvudsak Ludvika, Smedjebacken och Fagersta) har för närvarande inte begärt några insatser från VB Energi. Vi deltar fortlöpande i Länsstyrelsen i Dalarnas krisledning och uppdaterar hemsidan om läget förändras.


För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer information för elinstallatör

Installation av elmätare är nu i etapp 3

Första etappen var i Ludvika tätort följt av Fagersta som nu är klar och vi går in i etapp 3 som är den sista landsbygdsetappen. Totalt har vi nu bytt 16872 hushållsmätare och 374 nätstationsmätare.

Change of electricity meter​
Beddelka qalabka cabbirka
Bruksanvisning för Omnipower elmätare​

 

Så behandlar vi dina personuppgifter

För oss har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och korrekt sätt. Därför välkomnar vi GDPR (General Data Protection Regulation) - en ny EU-förordning som börjar gälla 25 maj. Vi har tagit fram en integritetspolicy som bl.a. beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Du behöver inte göra något, men läs gärna vår integritetspolicy.


​Läs vår Integritetspolicy

Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervaknings-plan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan

Tipsa en vän