VBEnergi
Tipsa
 • familj.png

  familj.png

 • front_fors2.jpg

  front_fors2.jpg

 • gula_blommor.jpg

  gula_blommor.jpg

 • jordgubbar.jpg

  jordgubbar.jpg

 • midsommarblomster.jpg

  midsommarblomster.jpg

 • nyckelpiga.jpg

  nyckelpiga.jpg

 • vi_tanker_pa_framtiden.jpg

  vi_tanker_pa_framtiden.jpg

 • laddskylt.jpg

  laddskylt.jpg

Sprängning av träd över ledningar


Efter förra veckans blåsväder ligger det ett antal träd på våra isolerade elledningar. Vi kommer därför de närmaste dagarna att använda metoden sprängning för att avlägsna dessa träd från ledningarna. Metoden används för att undvika  strömavbrott för kunden vilket är nödvändigt vid konventionell borttagning av träd. Vi använder oss också av tillvägagångssättet för att garantera hög säkerhet för våra linjemontörer för att de inte skall behöva såga i stormfällda träd. Vi arbetar alltid utifrån hög säkerhet både för våra medarbetare och allmänheten.

Vill du jobba hos oss

Några av våra medarbetare går vidare till nya utmaningar och därför söker vi nu nya medarbetare som vill vara med och bidra med sin kompetens, glädje och energi till vårt team. Nedan hittar du de tjänster som finns att söka hos oss just nu.

Välkommen med din ansökan!

​Planerings- och projekteringsingenjör
Elkraftsingenjör
​Drifttekniker/driftmaskinist

 


Våra sommaröppettider

Våra öppettider sommartid är:

Måndag - torsdag 8:00-16:00
Fredagar 8:00-15:30.
Vi önskar er en Glad Sommar!

Fortsatt höga elpriser

Den fina sommaren har gjort att det är väldigt torrt och låg fyllnadsgrad i vattenmagasin. Detta har gjort att elpriserna stigit. Vårt rörliga pris i juli var det högsta vi haft på över sju år. Den höga temperaturen har även gjort det varmt i sjöar och hav. Detta har  dock även medfört att kärnkraft nu tvingats minska produktion på grund av att det är för varmt i havet vilket påverkar deras  kylnings-förmåga.

Vill du fördjupa dig ytterligare i vilka faktorer som påverkar elpriset kan du läsa mer på www.ei.se. De publicerar veckovis en rapport om läget på elmarknaden.

För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde

Mer information för elinstallatör

Installation av elmätare är nu i etapp 3

Första etappen var i Ludvika tätort följt av Fagersta som nu är klar och vi går in i etapp 3 som är den sista landsbygdsetappen. Totalt har vi nu bytt 16872 hushållsmätare och 374 nätstationsmätare.

Change of electricity meter​
Beddelka qalabka cabbirka
Bruksanvisning för Omnipower elmätare​

 

Så behandlar vi dina personuppgifter

För oss har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och korrekt sätt. Därför välkomnar vi GDPR (General Data Protection Regulation) - en ny EU-förordning som börjar gälla 25 maj. Vi har tagit fram en integritetspolicy som bl.a. beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Du behöver inte göra något, men läs gärna vår integritetspolicy.


​Läs vår Integritetspolicy

Övervakningsplan

Enligt lagkrav ska varje elnätsföretag ha en övervaknings-plan för elnätsverksamheten som reglerar att företaget agerar opartiskt och neutralt gentemot samtliga elhandelsföretag och elproducerande företag. Rapport inskickas till Energimarknadsinspek-tionen årligen.

Här kan du läsa om rapport övervakningsplan

Tipsa en vän