VBEnergi
Tipsa
  • tussilgo

    tussilgo

Vi har drabbats av VÅRYRA!

Vi firar genom att bjuda in till Öppet hus på vårt kontor på Västmannavägen 5. Dessutom har vi invigning av Fagerstas första laddstation för elbilar mitt emot Västanfors Hembygdsgård. Tävlingar med fina priser på plats. Vi bjuder alla våra besökare på fika vid Hembygdsgården. Som en del av Fagersta är det självklart att stödja Våryran!

Läs mer här


Kabelvisning

Kontakta alltid oss innan du gräver. Vi hjälper dig att märka ut var eventuella ledningar i jorden finns. Kabelvisning begär du via Ledningskollen.se eller ring 020-98 70 00.

Läs mer här

Röjning av ledningsgator

Vi underhållsröjer vid våra ledningar för tryggare el till dig!
Röjning av VB Elnäts ledningsgator i Söderbärke och Smedjebacken har påbörjats och det beräknas vara klart till oktober 2016.


Kartor över planerad röjning


För elinstallatör

Här har vi samlat information och material som är till för dig som är elinstallatör i vårt nätområde.

Mer information

Kundlöften

VB Elnät har infört kundlöften till sina samtliga elnätskunder. 

Här kan du läsa om våra
kundlöften

Vänföretag Barncancerfonden

Barncancerfonden har funnits i över 30 år. På dessa år har utvecklingen gått ifrån att ett fåtal barn överlever cancer till att närmare 80% gör det, d v s 4 av 5 barn överlever cancer. Men det räcker inte. Målet är alla barn ska överleva. Genom att vi stödjer Barncancerfonden och är ett Vänföretag tar vi ställning för Barncancerfonden och stödjer dess verksamhet; nationell barncancerforskning, hjälp till drabbade barn och familjer samt informationsspridning.

 Tipsa en vän